Het voorbereiden van een bdsm-scene.

De sleutel tot succesvol, veilig en comfortabel is voorbereiding. Hier zijn tien dingen die u zullen helpen uw pre-scene-uren te navigeren, zodat u met minder stress kunt spelen.

1. COMMUNICEREN

Dit kan uren of dagen van tevoren plaatsvinden. Of u een Dom / sub-checklist gebruikt, is aan u, uw eerdere ervaring, de omvang van het spel en hoe goed u uw partner kent. Hoe dan ook, u moet op de hoogte zijn van elkaars limieten (zacht en hard), wensen over hoe de scene zich zal verlopen en andere belangrijke informatie (zoals nazorgvoorkeuren, enz.)

2. KIES VEILIGE WOORDEN

Een deel van uw communicatie moet ook een verbaal EN non-verbaal veilig woord bevatten. Deze moeten ook vlak voor het spelen worden beoordeeld. En ja, "stop" is een volkomen acceptabele optie (tenzij uw scene een vorm van consensuele niet-toestemming inhoudt).

Non-verbale veilige woorden kunnen inhouden: applaudisseren, happen, dingen laten vallen, tikken, zwaaien of iets anders dat 'lichaamstaal' niet op zijn plaats zou zijn. Een van de mijne is als de persoon een prop draagt en ze hun handen of lichaam niet kunnen gebruiken, een "Mmmm-Mmmm-Mmmm" -patroon is meer dan genoeg.

3. VISUALISEREN

Als je alle details kent, vind ik het erg handig om een rustige ruimte te vinden, mijn ogen te sluiten en me voor te stellen dat de scene zich in mijn hoofd afspeelt. Ik bedenk wat er zou kunnen gebeuren, wat er mis zou kunnen gaan, hoe ik ermee om zou gaan enz. Dit kan omvatten wat ik zou kunnen zeggen, bevelen die ik zou kunnen geven en / of acties die ik zou willen gebruiken.

Als je een kort geheugen hebt, kun je ook aantekeningen maken en ze bekijken net voordat de persoon arriveert. Het is ook aan jou of je je 'script' stap voor stap volgt of het gewoon een algemeen overzicht laat zijn en je de dingen organisch laat verlopen.

Sta altijd wat flexibiliteit toe binnen uw scenes.

VOORBEELD - Misschien was je partner erg gretig toen je voor het eerst communiceerde, maar ze hadden een erg slechte ochtend vlak voordat ze aankwamen en hebben moeite om in een sub-mentaliteit te geraken, of misschien is hun energie uitgeput. Het is prima om je plannen aan te passen - nog een reden waarom ik me zoveel mogelijk scenevarianten voorstel.

4. LAAD MATERIAAL OP

Niets is frustrerender dan dat je seksspeeltjes midden in het spel opraken (of het ergste, net voor een orgasme - hoewel plagen ook helemaal leuk is).

Laad al je seksspeeltjes ruim van tevoren op en let op hun batterijduur. Zorg er ook voor dat je je drukke vrienden hun 6 maanden durende TLC geeft.

PROTIP - Als je meer dan 1 speeltje hebt, koop dan een oplader met meer dan 1 USB-poort zodat je meerdere speeltjes tegelijk kunt gebruiken.

5. REINIG ALLE GEREEDSCHAPPEN

Maak je speelgoed altijd schoon voor EN na elk gebruik. Geen uitzonderingen. Het kan me niet schelen hoe moe je bent. Dit kan het wassen van je seksspeeltjes zijn of het reinigen van slaggereedschap met ontsmettingsalcohol enz.

6. REINIG DE RUIMTE

Vuile speelruimtes zijn niet sexy. Ze kunnen ook struikelgevaar opleveren - zelfs brandgevaar als je met kaarsen speelt of met vuur speelt. Behandel je heilige seksruimte als een heiligdom en houd het ongerept (of het een slaapkamer is of een echte kerker doet er niet toe).

7. INDELING SPEELITEMS

Je wilt niet heen en weer moeten rennen tussen je kasten (of andere kamers) om speelitems te krijgen. Probeer te voorzien welke items je nodig hebt en leg ze zo neer dat ze bij de hand zijn. Dit omvat dingen voor nazorg, water, noodpakket en veiligheidsschaar (of andere dingen om uw partner veilig uit de slavernij te halen).

Persoonlijk leg ik een hoop speelgoed en items neer, zelfs als de onderdaninge er niet om heeft gevraagd. Ik vind het leuk om opties te hebben voor het geval de stemming verandert.

8. REINIG JEZELF

Zowel subs / bodems als Doms / Tops moeten worden schoongemaakt voordat ze aankomen of de sessie starten. Poets uw tanden, scheer (indien nodig), trek geschikte kleding aan enz. Verwijder ook sieraden of accessoires en bewaar ze op een veilige plaats.

Als er anale seks is, leer dan hier over schoon maken ...

9. ONTSPAN

Neem een warme drank, ga liggen, lees een boek, mediteer, luister naar muziek, kijk naar porno. Doe wat je nodig hebt om de juiste mindset te krijgen. Zenuwachtigheid of stress zal slechts kostbare energie wegnemen die tijdens het spelen had kunnen worden gebruikt.

BELANGRIJK - Drink geen alcohol (Dom of sub) voor een scene.

10. HEB EEN "VEILIGHEID IN DE BUURT"

Dit is meer als je niet bekend bent met de persoon met wie je speelt (of het is je eerste keer). Laat iemand die je vertrouwt in de buurt zijn (in een andere kamer, in de gang, in de lobby van het hotel) terwijl je speelt. Dit mag ook geen geheim zijn voor de andere deelnemer. Vertel hen dat je iemand stand-by hebt en dat ze hetzelfde mogen doen.

OPMERKING - Standby-mensen zijn niet alleen om de veiligheid te garanderen, ze kunnen een goede aanvulling zijn op de nazorg.

Bekijk alle BDSM blogs

Imcaboss
Vlaams-brabant
Martinesecret
Noord-Brabant
Zalda
Antwerpen
Donnadon
Vlaams-brabant
VanessaZH
Zuid-Holland
Jancor
Friesland